Bubuk Magnésium Nitrida, Mg3N2

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bubuk Magnésium Nitrida, Mg3N2

Persiapan kateguhan tinggi, konduktivitas termal tinggi, korosi résistansi, tahan tahan haus sareng suhu luhur unsur-unsur sanés tina nitrias anu mangrupikeun Bahan tambahan pikeun peleburan waja anu kuat. Persiapan bahan keramik khusus. Pabrikan agén foaming alloy khusus Dipaké dina pabrik kaca khusus. Patalina polimér katalitian Pamulihan limbah nuklir. Katalis pikeun sintésis inten sintétik sareng katalysmaterial pikeun kubik boron nitrida


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

Rumus molekular  Mg3n2
Jumlah CAS  12057-71-5
Sipat  bubuk coklat
Titik lebur  800 C
Penampilan  powdel coklat
Mangpaat  Persiapan kateguhan tinggi, konduktivitas termal tinggi, korosi résistansi, tahan tahan haus sareng suhu luhur unsur-unsur sanés tina nitrias anu mangrupikeun Bahan tambahan pikeun peleburan waja anu kuat. Persiapan bahan speciaceramic. Pabrikan agén foaming alloy khusus Dipaké dina pabrik kaca khusus. Patalina polimér katalitian Pamulihan limbah nuklir. Katalis pikeun sintésis inten sintétik sareng katalysmaterial pikeun kubik boron nitrida

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Formula molekul magnesium nitrida nyaéta Mg3N2 sareng beurat molekulna 100,9494. CAS: 12057-71-5
EINECS: 235-022-1 Titik lebur: 800 ℃, titik didih: 700 ℃, bubuk konéng héjo atanapi blok, kapadetan relatif nyaéta 2.712, 800 ℃ dékomposisi, 700 ℃ dina sublimasi vakum, magnésium nitrida salaku sanyawa ion, hidrolisis gancang dina cai. Larut dina asam, leyur dina étanol, magnesium nitrida, sapertos seueur nitrida logam, ngaréaksikeun cai pikeun ngahasilkeun amonia.
Magnésium nitrida seueur dianggo. Magnésium nitrida mangrupikeun asistén sinter anu teu tiasa diperyogikeun dina réaksi padet tina boron nitrida sareng silikon nitrida keramik kalayan karasa luhur, konduktivitas termal tinggi, tahan maké, résistansi korosi sareng tahan suhu anu luhur. Magnésium nitrida ngagaduhan peran penting dina pamulihan bahan bakar nuklir, pemurnian alloy magnésium ngalembereh sareng katalisis réaksi hBN. Salaku tambahan, Mg3N2 salaku bahan aditif sacara épéktip tiasa ngaleungitkeun sareng ningkatkeun alum, supados ningkatkeun kapadetan, kakuatan, kakuatan tarik sareng kapasitas bantalan baja.
Éta ngagaduhan seueur aplikasi; Magnésium nitrida tiasa dianggo salaku:
1. Nyiapkeun nitrida unsur séjén kalayan teu karasa luhur, konduktivitas termal tinggi, résistansi korosi, tahan maké sareng résistansi suhu luhur;
2. Nyiapkeun bahan keramik khusus;
3. Foaming agén pikeun ngadamel paduan khusus;
4. Dipaké pikeun nyieun gelas khusus;
5. Patalina polimér katalitian;
6. Daur ulang limbah nuklir;
7. Katalis pikeun intan sintétik sareng boron boron nitrida;
8. Aditif pikeun peleburan baja kakuatan tinggi, jsb.
9. Magnésium nitrida Mg3N2. (Paket vakum)
10. ANGGUNAN Mg3N2 salaku panambah:
(1) magnésium nitrida (Mg3N2) konstruksi alternatif dina peleburan baja peleburan desulfurisasi, langkung saé pikeun ningkatkeun kapadetan kakuatan tarik ketahanan sareng ketahanan, ningkatkeun bahan internal alum (Vitriol) kontén, ngahontal standar pamaréntahan Tiongkok ngajukeun pangwangunan kualitas waja (2) ngagunakeun desulfurisasi magnésium nitrida (Mg3N2), tiasa ngirangan bahan tambahan anu sanés, anu ngabantosan ngirangan biaya produksi baja konstruksi di nagara urang ayeuna di produk pabrik baja, rata-rata biaya per ton langkung handap RMB 300-450 yuan ($ 36.3-54.5) aplikasi:
1. magnésium sareng aloi magnésium mangrupikeun bahan struktur logam paling enteng dina aplikasi rékayasa, deformasi téknologi ngabentuk plastik tina aloi magnésium dina taun-taun kebelakangan janten industri magnesium dunya bidang riset penting aloi magnésium dina masa depan kakurangan énergi bakal nempatan posisi anu langkung penting dina ayeuna, aloi magnésium dina industri wangunan éléktronika mobil aerospace sareng kahirupan sadidinten mangrupikeun bahan anu penting tapi paduan magnésium dina seueur dianggo dina waktos anu sami masih ngagaduhan kalemahanana, sapertos teu karasa, kakuatan, sareng titik lebur langkung handap tibatan logam umum sapertos baja kumaha ningkatkeun kamampuan palastik ngabentuk aloi magnésium parantos janten panilitian campuran magnésiumHot, ku sabab kitu, milari kateguhan, kakuatan, tapi ogé ngagaduhan kakuatan khusus anu luhur sareng kaku khusus, ngagaduhan aplikasi akademik sareng industri penting nilai (2) dina taun-taun ayeuna, babarengan sareng kamekaran mékanis luhur-tungtung na syarat produksi produk ical sareng listrik, dina pasipatan mékanis alloy magnésium kedah langkung ditingkatkeun, kalayan partikel bertulang matrix matrix material alloy tiasa masihan matrix alloy magnesium dina waktos anu sareng ningkatkeun kauntungan fase, sacara signifikan ningkatkeun kakuatan magnesium alloy sareng modulus elastis karasa sareng tahan maké sareng partikel bahan padet magnésium anu diperkuat kusabab biaya anu murah, kakuatan Rigurna tinggi, dina bidang produksi industri modéren, sapertos manufaktur canggih, gaduh prospek aplikasi anu lega (3) dumasarkeun di luhur Tujuanna, nganggo teu aya polusi-bebas polusi ditambihan dina magnesium alloy magnesium - nitride partikel nanotubes pikeun ningkatkeun kakuatan bahan aloi magnésium, kateguhan anu hadé sareng karasa, dina waktos anu sami, pikeun sacara efektif ningkatkeun performa konduksi sareng konduksi panas magnésium komposisi kimia bahan substrat padet sareng skor kualitas nyaéta: magnesi um Mg: 90-98, bahan sésana pikeun aluminium Al pikeun patén, pikeun ningkatkeun kinerja aloi magnésium dina padumén magnésium nagara urang di patén 200880017616.2, ku nambihan indium scandiumYttrium sareng logam mulia sanésna sareng 2-3% bumi langka logam, peleburan sampel ukuran ukuran sisikian kirang ti atanapi sami sareng 3 mikron, penemuan nambihan langkung seueur unsur logam anu eusina = tinggi, biaya pembuatan tinggi dina patén 201210324168.9, pilih sanggup ningkatkeun formasi amorf algo Mg (Er, Cu, Ag) salaku elemen alloying, milih casting umum sareng persiapan metoda extrusion panas tina bahan alloy, sareng saatos casting sareng ékstrusi pikeun alloy magnésium kalayan paduan di luhur gaduh tambihan logam langka, sanaos tiasa ningkatkeun kamuluran bahan aloi magnésium Kekerasan sareng tahan abrasi, tapi ningkat biaya peleburan aloi magnésium, dina waktos anu sami, pikeun ngahontal kakuatan anu langkung luhur sareng résistansi abrasi, kedah janten studi anu langkung jero CN 201610474622.7 ngusulkeun prosés pamrosésan émisi non-polusi stabil murah tiasa dina kaayaan produksi peleburan konvensional magnesium - persiapan nanotube karbon nitrida partikel bertulang paduan magnésium matrix, bahan aloi magnésium kalayan kateguhan kakuatan anu langkung karasa sareng tahan ageman ningkat pisan, ku alatan éta, ku nambihan magnésium - nitrida karbon nanotubes réaksi partikel réaksi tujuan pikeun sipat mékanis bahan aloi magnésium.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami