Besi Boride, FeB

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Besi Boride, FeB

Besi boride, bahan superhard sareng superconduktor anu anyar, parantos hasil disintésis di laboratorium ku Gou Sareng anu sanés ti Universitas Bayreut. Éta superkonduktor anu munggaran anu didesain ku komputer teras didamel tina hasil itungan.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

Ferric boron campuran alur boron sareng ferric beurat atom pikeun boron 10,81, struktur éléktronikna 1 $ 2p. Densitas crystallineabout 3,8 persén, éta ngagaduhan titik kristal umum, suhu eutéktik na s 1? tenda rboron nyaéta 2. 31g / cm3 (20 *) sareng kapadetan boron amorf nyaéta 2. 30g / cm3 (20 "C). Melpoint nyaéta 2079", titik didih nyaéta 3660 "C Dina sistem beusi boron, dina boronboron bentuk dua, sanyawa panengah anu ogé stabil pisan dina suhu luhur .Fe2b sareng Feb Sareng Feb gaduh dua jinis kristal: suhu luhur sareng suhu handap. Kisaran suhu téstélting tina beusi boron industri (10% -20% B) nyaéta 1400-1550C, kapadetan 5. 8-6. 5g / cm3.

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Formula pikeun FeB Bobot molekul 66,66 Beusi boride, bahan superhard sareng superconduktor anu anyar, parantos hasil disintésis di laboratorium ku Gou Sareng anu sanés ti Universitas
Bayreut. Éta superconduktor anu pangheulana didesain ku komputer teras didamel tina hasil perhitungan. , Nami Tiongkok nami beusi boride asing Perkenalan pikeun ngédit Besi boride, bahan superhard sareng superconduktor anu anyar, parantos hasil disintésis di laboratorium ku Gou Sareng anu sanésna di Universitas Bayreut. Éta superconduktor anu munggaran anu didesain ku komputer teras didamel tina hasil itungan. Superconductor editing Superconductor mangrupikeun konduktor anu nampilkeun résistansi nol dina suhu anu ditangtoskeun. Résistansi nol sareng diamagnetisme lengkep mangrupikeun dua sipat penting tina superkonduktor.
Suhu résistansi superconduktor dirobih janten nol disebut suhu kritis superconduktor, anu bahan superconduktor tiasa dibagi kana suhu-handap sareng superconduktor suhu luhur. "Suhu luhur" di dieu relatif ka nol total, jauh di handap beku. Élmuwan parantos lami ngupayakeun naékkeun suhu kritis pikeun bahan superconduktor, sareng catetan suhu paling luhur ayeuna pikeun superconduktor suhu luhur nyaéta Mark3 Planck Institute's 203K (-70 ° C).
Kusabab sipat résistansi nol-na, bahan superconducting gaduh seueur aplikasi dina ngahasilkeun médan magnét anu kuat, sapertos MRI sareng pencitraan résonansi magnét nuklir.

>> Spésifikasi



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami