Bubuk hidrida

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Zirconium Hydride Powder, ZrH2

    Bubuk Hidrida Zirconium, ZrH2

    Zirconium dianggo sacara industri pikeun kembang api, fluks sareng agén kontak. Hal ieu dianggo salaku agen turunna dina réaktor nuklir Dina tabung vakum, getters ogé dianggo dina segel logam-keramik. Agén pangirangan anu kuat, agén foaming, aditif karbida karsida sareng metalurgi bubuk

  • Titanium Hydride Powder, TiH2

    Bubuk Titanium Hidrida, TiH2

    Dina prosés vakum salaku getter, dina pembuatan logam busa salaku sumber ahydrogen, sareng tiasa dianggo salaku sumber hidrogen purity anu luhur, ogé tiasa dianggo pikeun sealing logam-keramik sareng metalurgi bubuk kana titanium bubuk paduan. Dipaké pikeun las, tiasa dianggo salaku katalis pikeun polimérisasi

  • Calcium Hydride Powder, CaH2

    Bubuk Kalsium Hidrida, CaH2

    pikeun metalurgi bubuk, kalayan zirconium, niobium, hafnium sareng réduksi metaloxides sanés, sareng kéngingkeun bubuk logam anu saluyu. Éta tiasa dianggo salaku agén hidrogén hidrogén hampang pikeun déhidrasi, hidrogenasi, kondensasi oréséntis senyawa organik

  • Hafnium Hydride Powder, HfH2

    Bubuk Hidrési Hafnium, HfH2

    Dipaké dina industri énergi atom jeung industri aerospace. Dipaké salaku bahan rod kontrol pikeun réaktor nuklir, éta tiasa dianggo salaku panguat rokét alit sareng kuat.

  • Vanadium Hydride Powder, VH2

    Bubuk Vanadium Hydride, VH2

    Vanadium hydride (VH2), nalika suhu naék tina 25 ° C dugi ka 200 ° C, tekanan émisi hidrogén bakal naék pisan tina 0,19 mpa (1,9 tekanan atmosfir) janten 87 mpa (870 tekanan atmosfir), anu tiasa disebatkeun kompresor idéal.