Bubuk purity tinggi

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Titanium Powder, Ti

    Bubuk Titanium, Ti

    Produkna bubuk henteu teratur pérak-kulawu kalayan kapasitas nyeuseup ageung sareng mudah terbakar dina kaayaan suhu tinggi atanapi kaayaan listrik.

    Aplikasi: bubuk titanium mangrupikeun jinis bubuk logam kalayan aplikasi anu lega.

  • Vanadium Powder, V

    Bubuk Vanadium, V

    Vanadium mangrupikeun logam pérak-abu. Titik lebur nyaéta 1890 + 10Cwhich anu mangrupikeun salah sahiji logam langka kalayan titik lebur na tinggi. Éta ngagaduhan titik anu ngagolak tina 3380C, vanadium murni heuras, henteu magnét sareng lemes, tapi sajumlah leutik pangotor, utamina nitrogén, oksigén sareng hidrogén, tiasa sacara signifikan ngirangan palastikna.

  • Hafnium Powder, Hf

    Bubuk Hafnium, Hf

    ilahar dipaké salaku katoda sinar-X sareng kawat tungsten manufacturng Industri Pure hafnium kalayan plastisitas, gampang ngolah, tahan korosi suhu luhur, Mangrupikeun bahan penting tina industri énergi atom Hafnium néutron néwak néwak bagian silang, nyaéta nyerep neutron idéal, tiasa dianggo salaku rod kontrol réaktor atom sareng alat panyalindungan

  • Zirconium Powder, Zr

    Bubuk Zirconium, Zr

    Prosés produksi: Zirconium nyerep hidrogén dina 400-800 ℃ sareng ngahasilkeun zirconium hidrida ngalangkungan séri transisi fase. Zirconium hydride diurai dina suhu luhur. Sacara umum, hidrogén tiasa dehidrogénasi dina 500 ℃ handapeun vakum 0,133 Pa, sareng hidrogén tiasa dipiceun sapisan dina 800-1000 ℃.

  • Metal Vanadium, Metal V

    Logam Vanadium, Logam V

    Vanadium: simbol unsur V, logam abu pérak, dina tabel périodik kagolong kelompok VB, nomer atom 23, beurat atom 50.9414, kristal BCC, valénsi umum nyaéta + 5, + 4, + 3, + 2. Vanadium ngagaduhan lebur anu luhur titik sareng sering disebat logam réfraktif sasarengan sareng niobium, tantalum, tungsten sareng molibdenum. Éta lemes, heuras sareng non-magnét.