Hafnium Silicide, HfSi2

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Hafnium Silicide, HfSi2

Hafnium silisida mangrupikeun jenis séngsida logam transisi, anu mangrupikeun jinis sanyawa intermetal réfraktif. Kusabab sipat fisik sareng kimia anu unik, silisida Hafnium parantos hasil dilarapkeun dina widang alat semikonduktor oksida logam pelengkap, palapis pilem ipis, modul struktur massal, unsur éléktrimérmal, bahan tékoelektrik sareng bahan fotovoltaik. Bahan nano nunjukkeun sipat listrik, optik, magnét sareng tékoelektrik khusus, bahkan ngagaduhan nilai aplikasi poténsial dina bidang katalisis.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

COA

>> COA

COA

>> XRD

COA
COA
COA
COA
COA
COA
COA
COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Pasipatan pembunuhan hafnium
Hafnium silisida mangrupikeun jenis séngsida logam transisi, anu mangrupikeun jinis sanyawa intermetal réfraktif. Kusabab sipat fisik sareng kimia unik na,

Hafnium silisida parantos hasil dilarapkeun dina widang alat semikonduktor oksida logam komplemén, palapis pilem ipis, modul struktur massal, unsur éléktrimérmal, bahan tékoelektrik sareng bahan fotovoltaik.
Bahan nano nunjukkeun sipat listrik, optik, magnét sareng tékoelektrik khusus, bahkan ngagaduhan nilai aplikasi poténsial dina bidang katalisis.
Fitur tina pembunuhan hafnium
Produk ngabogaan purity tinggi, ukuran partikel leutik, sebaran seragam, lega aréa permukaan spésifik sareng aktivitas permukaan luhur.

Widang aplikasi Bahan keramik, produksi sababaraha komponén tahan suhu luhur sareng komponén fungsional.

Panerapan silikon Hafnium dina persiapan bahan
1. Persiapan SiC - hfsi2 - lapisan lapisan komposit TaSi2 anti ablasi. Karbon serat bertulang karbon (C / C) komposit mangrupikeun jinis bahan komposit tahan suhu énggal sareng serat karbon salaku penguatan sareng karbon pyrolytic salaku matrix. Kusabab kakuatan suhu tinggi na hébat, résistansi ablasi sareng gesekan anu saé sareng pasipatan anggoana, di awal taun 1970an, Amérika Serikat ngalaksanakeun padamelan ngeunaan komposit C / C pikeun struktur termal, anu ngajantenkeun komposit C / C ngembangkeun tina bahan panyalindungan panas terik kana bahan struktural termal. Salaku bahan struktural termal, komposit C / C tiasa dianggo dina komponén struktural mesin turbin gas, tutup kon irung tina pesawat luar angkasa, ujung payuneun jangjang, sareng sajabana kaseueuran komponén ieu dianggo dina suhu anu luhur sareng lingkungan oksidasi.
Nanging, komposit C / C gampang dioksidasi sareng teu normal dianggo dina suasana oksidasi di luhur 400. Ieu meryogikeun panyalindungan anti oksidasi anu pas pikeun komposit C / C, sareng nyiapkeun palapis anti oksidasi mangrupikeun salah sahiji ukuran panyalindungan utama. Hasilna nunjukkeun yén résistansi ablasi tina komposit C / C tiasa langkung ditingkatkeun nalika Zr, HF, Ta, TiB2 sareng logam réfraktif anu sanésna ditambihan kana matrix karbon. Dina raraga ngartos pangaruh HF sareng TA kana sipat ablative tina komposit C / C, SiC - hfsi2 - TaSi2 anti ablasi palapis disiapkeun ku metode embedding. Kinerja ablasi tina palapis diukur ku alat ablasi oxyacetylene.
2. Persiapan alat electroluminescent organik. Anu kalebet anoda, lapisan anu ngaluarkeun cahaya, katoda sareng tutup bungkusan anu nyertakeun lapisan anu ngaluarkeun cahaya sareng katod dina anoda, tutup bungkusna ngandung lapisan silikon nitrida sareng lapisan panghalang anu kabentuk dina permukaan silikon. lapisan karbida; bahan lapisan panghalang kalebet sénglida sareng logam oksida, sareng séngsida dipilih tina kromium silisida, tantalum disilisida, Hafnium silisida, titanium disilisida sareng disilisida Oksida logam dipilih tina magnesium oksida, aluminium oksida, titanium dioksida, zirconia, hafnium dioksida sareng tantalum pentoxide. Umur alat pemancar cahaya organik panjang. Panemuan ogé nyayogikeun cara nyiapkeun alat éléktrololinesén organik.

3. Pabrikasi unsur témoelektrik dumasar alloy Si Ge. Unsur termoelektrik dumasar SiGe diwangun ku lapisan éléktroda, lapisan termoelektrik dumasar SiGe sareng lapisan panghalang antara lapisan éléktroda sareng lapisan termoelektrik dumasar SiGe. Lapisan panghalang mangrupikeun campuran silisida sareng silikon nitrida, sareng silisida sahenteuna salah sahiji séngsér molibdenum, sélstis tungsten, silikon kobalt, sénsil nikel, sénsis niobium, séngsér zirconium, sélat tantalum sareng sélis Hafnium. Antarbeungeut komponén termoelektrik dumasar alloy silikon germanium dumasar ogé kabeungkeut, henteu aya retakan sareng fenomena difusi anu jelas dina interface, résistansi kontak leutik, kaayaan kontak termal anu saé, éta tahan tahan akselerasi suhu luhur jangka panjang . Salaku tambahan, metode persiapan ngagaduhan kaunggulan prosés saderhana, réliabilitas tinggi, béaya rendah, henteu aya alat khusus sareng cocog pikeun produksi ageung.

4. A jenis suhu luhur tahan sareng anti oksidasi palapis cermet komposit disiapkeun. Pilem komposit dicirikeun ku palapis na diwangun ku logam réfraktif, karbida réfraktif sareng sanyawa intermetalik, sareng kandel lapisanna 10 μ m ~ 50 μ M. Logam réfraktor mangrupikeun salah sahiji atanapi langkung tina molibdenum, tantalum, zirconium sareng hafnium; karbida réfraktif diwangun ku silikon karbida sareng hiji atawa leuwih karbida tantalum, karbida zirconium sareng karbida hafnium; sanyawa intermétal diwangun ku hiji atawa sababaraha séngsér molibdenum, sélat tantalum, séngsin zirconium, séngsér Hafnium, karbida tantalum, séngsil zirconium sareng karbida hafnium; struktur kristal tina palapis dibentuk ku nanopartikel amorf sareng / atanapi polikristalin.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami