Bubuk Hafnium, Hf

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bubuk Hafnium, Hf

ilahar dipaké salaku katoda sinar-X sareng kawat tungsten manufacturng Industri Pure hafnium kalayan plastisitas, gampang ngolah, tahan korosi suhu luhur, Mangrupikeun bahan penting tina industri énergi atom Hafnium néutron néwak néwak bagian silang, nyaéta nyerep neutron idéal, tiasa dianggo salaku rod kontrol réaktor atom sareng alat panyalindungan


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Prtoduct Perkenalan

Rumus molekular.  Hf
Jumlah CAS  7440-58-6
Sipat  bubuk logam hideung abu
Titik lebur  2227C
Titik ngagolak  4602 C
Kapadetan  . 13. 31g / cm3
Mangpaat  ilaharna dianggo salaku katoda sinar-X sareng kawat tungsten pabrik rod jeung alat panyalindungan

>> COA

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Hafnium pikeun logam abu abu, logam hérang; Aya dua jinis hafniummetal: hafnium mangrupikeun varian pakét padet héksagonal (1750 ℃) kalayan transisi suhu anu langkung luhur tibatan zirconium. Logam Hafnium ngagaduhan varian alotropik dina suhu luhur.
Logam Hafnium ngagaduhan palang panyerepan neutron anu luhur sareng tiasa dianggo salaku bahan acontrol pikeun réaktor.
Struktur kristal tiasa dibagi kana dua jinis: pakét kandel héksagonal (-) nalika suhu handapeun 1300 ℃; Luhur 1300 ℃, nyaéta pusat awak kubik (- formula).
Logam palastik anu janten heuras sareng rapuh dina ayana kokotor. Hawa dina hawa, poék ngan ukur dina permukaan nalika diduruk. Filamén tiasa hurung ku seuneu tina pertandingan. Zirconium sapertos di alam. Sanés cai, asam éncér atanapi tindakan alkali anu kuat, tapi gampang dibubarkeun dina aqua aqua sareng asam hydrofluorik. Mibanda valence +4 dina kompléks. Paduan Hafnium (Ta4HfC5) dipikanyaho ngagaduhan titik lebur anu paling luhur (sakitar 4215 ℃). Struktur kristal: Sélna héksagonal

CAS henteu. 7440-58-6
Titik lebur 2 227
Titik ngagolak 4602
Kapadetan tina 13.31g / cm3 (20 ℃)
Eusi dina Kulit (PPM) 5.3
Unsur dina panonpoe: (bagian per juta) 0,001
Eusi eusi dina cai laut: (PPM) 0,000007
Mohs karasa 5.5
Laju ngalir sora (m / S) 3010
Kualitas proton 1.20456E-25
Jisim relatif Proton 72,504

Sipat kimia
Hafnium mirip pisan sareng zirconium dina sipat kimia. Éta ngagaduhan résistansi korosi anu saé sareng henteu gampang diserang ku larutan cai dasar asam anu umum. Gampang leyur dina asam hidrofluorat sareng ngawangun komplek fluorinasi. Dina suhu luhur, hafnium ogé tiasa ngagabung langsung sareng gas sapertos oksigén sareng nitrogén pikeun ngabentuk oksida sareng nitrida.
Pamakéan:
Hafnium aya gunana sabab gampang ngaluarkeun éléktron (contona salaku filamén pikeun lampu anincandescent). Paduan hafnium sareng tungsten atanapi molibdenum dianggo salaku éléktroda pikeun tabung debit tegangan tinggi. Ilahar dipaké dina
Katoda sinar-X sareng industri manufaktur tungsten. Hafnium murni ngagaduhan plastisitas, gampang diolah, tahan suhu tinggi sareng tahan korosi, mangrupikeun bahan penting dina industri énergi atom. Hafnium neutron thermal capture cross section mangrupikeun nyerep neutron idéal, anu tiasa dianggo salaku rod kontrol sareng alat panyalindungan dina réaktor atom.
Bubuk Hafnium meta salaku panguat pikeun rokét. Katoda pipa sinar-X tiasa didamel di industri listrik. Paduan Hafnium tiasa dianggo salaku penjaga payun kanggo nozet rokét sareng kendaraan asup deui glider, sareng paduan HF-TA tiasa dianggo pikeun ngadamel bahan baja sareng bahan resistansi.
Hafnium digunakeun salaku unsur aditif dina campuran tahan panas, sapertos tungsten, molibdenum, sareng tantalum. HfC tiasa dianggo salaku aditif karbida kusabab karasa luhurna sareng titik lebur na. Titik lebur 4TaCHfC sakitar 4215 ℃, nyaéta sanyawa kimia anu paling terkenal. Hafnium dianggo salaku panyawat dina seueur sistem aerasi. Hafnium getter ngaleungitkeun oksigén, nitrogén, jst ti sistem tanpa gas. Hafnium sering, dianggo salaku bahan aditif dina minyak hidrolik pikeun nyegah volatilisasi minyak hidrolik dina operasi anu résiko tinggi, kalayan anti volatilisasi anu kuat, ciri ieu, sahingga umumna dianggo dina minyak hidrolik industri. Minyak hidrolik médis. Hafnium ogé dianggo dina prosésor nanometer intel45 pangénggalna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami