Bubuk Hafnium Nitride, HfN

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bubuk Hafnium Nitride, HfN

Kalayan suhu luhur, résistansi korosi, tahan maké, thermalshock, kapadetan lemah sareng teu karasa kinerja luar biasa tina bahan éngceramik, utamina dianggo dina suhu luhur, oksidasi sareng aerospace penerbangan sareng lapangan sanésna


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

COA

Rumus molekular  HFN
Jumlah CAS  25817-87-2
Sipat  bubuk coklat
Titik lebur  3310'C
Kapadetan  13,2 g / cm3
Mangpaat  Kalayan suhu luhur, résistansi korosi, tahan maké, thermashock, kapadetan lemah sareng teu karasa kinerja luar biasa tina bahan éngceramér, utamina dianggo dina suhu luhur, oksidasi sareng aviationaerospace sareng lapangan sanésna

COA
COA

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA
COA

>> Data anu aya hubunganana

Hafnium nitrida; Hafnium nitride HfN
Pasipatan: bubuk abu, struktur kristal kubik. Titik lebur 3310 ℃, microhardness 16GPa. Rada stabil, tapi gampang aqua regia, asam sulfat pekat, korosi asam hidrofluorat. Kasucian luhur, ukuran partikel leutik, distribusi seragam, luas permukaan spésipik ageung, kagiatan permukaan luhur, bubuk abu, struktur kristal kubik. Microhardness 16GPa.
Dihasilkeun ku réaksi langsung hafnium sareng nitrogén dina 900 ℃, atanapi ku réaksi halni hafnium sareng amonia atanapi campuran nitrogén sareng hidrogén. Paduan Hafnium mangrupikeun komponén penting sanyawa réfraktif.
Aplikasi produk:
Hafnium nitride ngagaduhan ciri mékanis, listrik, optik, suhu luhur sareng résistansi korosi, sareng ngagaduhan aplikasi anu penting pisan dina bidang manufaktur mékanis sareng mikroelektronika. Hafnium nitride nanometer tiasa seueur dianggo dina bidang semikonduktor, fotoléktrik sareng mesin. Kusabab integrasi rupa-rupa ciri résistansi tahan maké mékanis, termal, optik sareng korosi, pilem nanometer hafnium nitrida dipiharep janten bahan palapis panyalindungan anti-refleksi épisién anu épéktip, tiasa dianggo dina alat optik konci aerospace. HfN mangrupikeun jinis bahan anu énggal kalayan titik lebur anu luhur, teu karasa, tahan tahan sareng résistansi oksidasi. Éta tiasa dianggo salaku lapisan pelindung pikeun bidang téknis sareng hiasan, pilem luar tahan abrasi pikeun alat motong, pilem iners kimia sareng pilem pelindung tahan suhu luhur.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami