Bubuk Hafnium Hydride, HfH2

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bubuk Hafnium Hydride, HfH2

Dipaké dina industri énergi atom jeung industri aerospace. Dipaké salaku bahan rod kontrol pikeun réaktor nuklir, éta tiasa dianggo salaku panguat rokét alit sareng kuat.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Prtoduct Perkenalan

Rumus molekular  Hf-2
Jumlah CAS  13966-92-2
Sipat  bubuk hideung
Titik lebur  Henteu
Kapadetan  Henteu
Mangpaat  pikeun Industri tanaga atom sareng industri aeroangkasa, bahan rod pangendali énergi atom, tapi ogé pikeun ngalakukeun rokétpropeller énergi alit sareng ageung

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Sipat hafnium hidrida
Hafnium hidrida
Hafnium Hydride
Rumus molekul H2Hf
CAS 13966-92-2
Pamakéan hafnium hidrida
Arah aplikasi: Dipaké dina industri énergi atom sareng industri aerospace. Dipaké salaku bahan rod kontrol pikeun réaktor nuklir, éta tiasa dianggo salaku panguat rokét alit sareng kuat.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami