Bubuk Hafnium Boride, HfB2

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bubuk Hafnium Boride, HfB2

kalayan titik lebur tinggi, konduktivitas termal tinggi, résistansi oksidasi kinerja suhu komprehensif suhu tinggi anu sanés tina bahan keramik énggal, utamina dianggo dina keramik suhu ultra-luhur, kerucut irung pesawat kecepatan tinggi sareng pesawat udara, aerospace sareng bidang sanés


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

Rumus molekular  B2H
Jumlah CAS  12007-23-7
Sipat  kulawu hideung
Kapadetan  10. 5g / cm3
Titik lebur  3250 C a
Mangpaat  kalayan titik lebur tinggi, konduktivitas termal tinggi, résistansi oksidasi panas permukaan kinerja tinggi komprehensif tina ceramimaterial anyar, utamina dianggo dina keramik suhu ultra-luhur, kerucut pesawat sareng kecepatan pesawat, aerospace sareng lapangan sanésna

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA
COA

>> Data anu aya hubunganana

Hafnium diboride
CAS 12007-23-7
Rumus molekul B2Hf
Beurat molekulna 200.112

Fitur utama:

Hafnium diboride (HfB2) mangrupikeun kristal hideung kulawu sareng hérang logam. Struktur kristal na kagolong kana sistem héksagonal. Salaku bahan keramik suhu ultra-luhur anu hadé,

HfB2 ngagaduhan titik lebur anu luhur (3380 ℃), purity tinggi, ukuran partikel leutik, distribusi seragam, luas permukaan spésipik ageung, kagiatan permukaan anu luhur, kapadetan massal rendah, konduktivitas listrik anu luhur sareng sipat kimia anu stabil. Boro réaksi sareng sadaya réagen kimia kecuali HF dina suhu kamar. Bahan keramik anyar kalayan titik lebur tinggi, konduktivitas termal tinggi sareng résistansi oksidasi

Kagunaan utama:

Hal ieu utamina dianggo dina keramik suhu ultra-tinggi, kon irung tina pesawat-speed tinggi, aviation, aerospace sareng bidang-bidang sanés. Éta bahan calon paling poténsial keramik suhu ultra-luhur. Ieu sering dianggo salaku bahan anti ablasi di lingkungan oksidasi suhu luhur, sareng ngagaduhan ciri anu karasa, modulus tinggi, konduktivitas termal tinggi sareng konduktivitas anu luhur.

>> Spésifikasi



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami