Ferro Silicide, FeSi2

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Ferro Silicide, FeSi2

Yuri lavbin, pupuhu yayasan fénoména kosmologis tungisian, parantos mendakan kristal silikon anu disebat "ferrosilicide" anu henteu tiasa kabentuk sacara alami di alam.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

COA

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Spésifikasi

COA

>> Data anu aya hubunganana

Ngaran Cina: silisida beusi
Silikon beusi
Éta kawanoh ogé salaku Grayholder ironsilicide
Formula kimia FeSi2
Beurat molekul nyaéta 119,975 CAS
Nomer digentos 12022-99-0 EINECS
Nomer digentos 234-671-8
Titik lebur 1410 ℃
Cai leyur, teu leyur dina cai
Dénsitasna 4,79g / cm3
Penampilan bubuk kulawu
Gosip: "rajapati" nyaéta alien "kotak hideung"
ngabantah:
1: Yuri lavbin, pupuhu yayasan fenomena kosmologis tungusian, parantos mendakan kristal silikon anu disebat "ferrosilisida" anu teu tiasa kabentuk sacara alami di alam Kanyataan: beusi silikat alami, nyaéta disilicite, mimiti dipanggihan dina batu pasir Devonia sapanjang basisir Uni Soviét. Dina waktos éta, diduga yén genesis meteorit nyaéta meteorit [4], sareng anu mendakan ogé mantan géologis Soviét. Salaku tambahan, aya seueur laporan domestik, sareng seueur diantarana henteu asal meteorit tapi asal magmatic pisan [2], anu ogé jelas ditonjolkeun dina literatur.
2: Neon, xenon, argon Teu mustahil pikeun gabungan komponén matérial sapertos dina lingkungan bumi Fakta: Neon [5], xenon [5], argon [6] sering aya dina conto géologis, sareng tiasa dianggo pikeun studi teleb ngeunaan kaayaan metallogenic sareng waktos, sareng rujukan anu saluyu tiasa ditingali.
3: Komo alat laser anu paling kuat ngan ukur nyéépkeun sélat beusi: Ferrosilicon gaduh karasa sakitar 6.5 [7], gumantung kana jinisna, sareng bahkan langkung hese tibatan kuarsa umum (nyaéta kristal, anu karasa teu karasa tina 7).
Pikeun nyimpulkeun, anu disebut rumor yén Tungus mendakan alien "besi silisida" anu diimpor ku nagara deungeun gaduh seueur karusakan ilmiah, sama sekali henteu dipercaya, sareng henteu kedah nyebarkeun rumor.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami