Bubuk Tungsten Boride, WB2

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bubuk Tungsten Boride, WB2

BW2 ngagaduhan titik lebur anu luhur, teu karasa tinggi, konduktivitas tinggi sareng tahan korosi anu tinggi sareng tahan oksidasi kana sababaraha jinis média. Pasipatan anu hadé ieu ngajantenkeun sanyawa WB Seueur dianggo dina lingkungan anu kasar. Grinding coating sareng pilem semikonduktor, bahan éléktroda korosi suhu luhur, kapang casting, wadah sareng sajabina


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

Rumus molekular WB2
Jumlah CAS 12228-69-2
Sipat  bubuk hideung sareng kulawu
Kapadetan  10,77 g / cm3
Titik lebur 2900
Aplikasi kusabab karasa luhur na éta tiasa dianggo salaku bahan suhu luhur sareng kasar

>> COA

COA

>> XRD

COA
COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Tungsten diboride
Kristal kristal segi delapan bodas.
Kapadetan relatif 10,77, titik lebur ngeunaan 2900 ℃.
Teu leyur dina cai, leyur dina aqua regia.
Boron sareng bubuk tungsten dipanaskeun nepi ka suhu luhur.

Tungsten boride ngagaduhan titik lebur anu luhur, karasa luhur, stabilitas kimia sareng sipat komprehensif anu sanés. Éta sanés ngan ukur bahan superhard énggal, tapi ogé ngagaduhan kateguhan anu luhur. Éta mangrupikeun bahan tahan pélor penting dina militér. Tungsten boride gaduh diagram fase anu réa, sareng struktur fase anu béda ogé tiasa robih. Salila langkung ti 50 taun, borida pangluhurna tungsten dianggap WB4, anu ngagaduhan jaringan atom boron tilu diménsi. Stabilitas termodinamika sareng pasipatan mékanis tina kamungkinan tahapan struktural sistem tungsten karbida dipelajari sacara sistematis ku ngagabungkeun itungan prinsip munggaran sareng stabilitas termodinamika:

Borida pangluhurna pikeun idéntifikasi tungsten kedah WB3 diwangun ku atom boron planar 2-d, sanés WB4 diwangun ku grid atom boron 3-D tilu diménsi.
Kapendak yén modulus geser ningkat kalayan turunna énérgi ngabentuk na dina sistem boride of tungsten, ngungkabkeun yén sipat mékanis raket patalina sareng stabilitas termodinamika.
Kusabab sipat mékanis, listrik sareng magnét anu unik, tungsten boride parantos narik perhatian pisan dina panilitian dasar sareng panerapan élmu matéri.
Kusabab koefisien difusi bébas low of WB2, ayeuna, sintésis tungsten diboride padet seuseueurna dihontal ngalangkungan sinter dina suhu luhur sareng tekanan. Di sisi séjén, kusabab B nguap dina suhu luhur. Ku alatan éta, persiapan langsung bahan blok WB2 kalayan bubuk tungsten sareng bubuk boron sesah pikeun ngendalikeun eusi boron, sareng boride rendah (sapertos W2B) tiasa dihasilkeun dina prosés sinter, janten bahan blok padet kalayan WB2 salaku fase utami moal tiasa diala lengkep.
Widang aplikasi:
Pakéan - palapis tahan sareng pilem semikonduktor pikeun bagéan tahan - maké.

>> Spésifikasi



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami