bubuk alloy zirconium tambaga, Zr-Cu

Halo, sumping konsultasi produk kami!

bubuk alloy zirconium tambaga, Zr-Cu

Zirconium - alloy tambaga mangrupikeun bahan pilihan anu paling saé pikeun kontak sirkuit kusabab konduktivitasna anu hadé sareng konduktivitas termal. Upami kontak switch nyambungkeun sirkuit, busur anu dihasilkeun nempatkeun beban anu cukup dina matéri, nyaéta naon anu dilakukeun ku kromium suhu luhur.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

COA

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Zirconium alloy tambaga Zirconium - alloy tambaga mangrupikeun bahan pilihan pangsaéna pikeun kontak sirkuit kusabab konduktivitasna anu hadé sareng konduktivitas termal. Upami kontak switch nyambungkeun sirkuit, busur anu dihasilkeun nempatkeun beban anu cukup dina matéri, nyaéta naon anu dilakukeun ku kromium suhu luhur. Kromium tiasa ningkatkeun résistansi ablative busur tina matéri, sareng ngagaduhan résistansi fusi anu saé, sareng tiasa nyegah beungkeutan tambaga lemes nalika las fusi. Kromium ogé ngagaduhan philisitas oksigén anu luhur, tiasa nyerep oksigén anu dileupaskeun nalika prosés pegatna.
Paduan tambaga zirconium henteu ngan ukur dianggo pikeun transistor sinyal alit atanapi bungkus diskrit transistor kakuatan, tapi ogé pikeun IC kalayan kinerja anu saé, pikeun sababaraha jinis pigura timbal, saklar kakuatan tinggi, relay sareng komponén éléktronik sanés. Alloy CuZr gaduh résistansi panas anu luhur sareng pelembutan résistansi ku nambihan Zr kana tambaga purity anu luhur tanpa oksigén. Ku sabab kitu, éta parantos narik perhatian pisan salaku bahan pigura timbal anu henteu élékoplékat ku ngamangpaatkeun performa tambaga anu hadé tibatan oksigén.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami