Tembaga Silisida, Cu5Si

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Tembaga Silisida, Cu5Si

Silikat cupric (cu5si), ogé katelah silikat cupric, mangrupikeun sanyawa silikon binér tina tambaga, anu mangrupakeun sanyawa logam antara logam, anu hartosna sipatna aya diantara senyawa ionik sareng campuran. Cai mibanda konduktivitas anu hadé, konduktivitas termal, kamuluran, résistansi korosi sareng tahan tahan haus. Pilem silisida tambaga tiasa dianggo pikeun pasip chip dumasar tambaga, ngahambat difusi sareng hijrah éléktronna, sareng janten halangan difusi.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

COA

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Spésifikasi

COA

>> Data anu aya hubunganana

Beurat molekul: 345.81
Silikon tambaga
Formula molekular: Cu5Si
Coppersilicidecm; tambaga; silikon
Titik lebur: 825 ° C
Kapadetan: 7.7-7.8
Silikat cupric (cu5si), ogé katelah silikat cupric, mangrupikeun sanyawa silikon binér tina tambaga, anu mangrupakeun sanyawa logam antara logam, anu hartosna sipatna aya diantara senyawa ionik sareng campuran. Cai mibanda konduktivitas anu hadé, konduktivitas termal, kamuluran, résistansi korosi sareng tahan tahan haus. Pilem silisida tambaga tiasa dianggo pikeun pasip chip dumasar tambaga, ngahambat difusi sareng hijrah éléktronna, sareng janten halangan difusi.
Tembaga silisida ogé tiasa dianggo pikeun sintésis langsung sanyawa organosilicon dina industri.
Dina réaksina, silisida tambaga tiasa Ngalenyepan klorometan. Salaku conto, dimethyldichlorosilane mangpaat sacara komersil tiasa disiapkeun. Éta ogé tiasa dianggo dina industri éléktronik silikat-alat vakum - sirkuit terintegrasi - kapal - Mobil - Industri Cahaya - Aerospace sareng lapangan ilmiah sareng téhnologis anu sanés!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami