Kobalt Silisida, CoSi2

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Kobalt Silisida, CoSi2

Rumus kimia CoSi2. Beurat molekulna 115,11. Kristal orthorhombic coklat poék. Titik lebur nyaéta 1277 ℃, sareng kapadetan relatifna nyaéta 5.3. Éta tiasa dioksidasi dina 1200 ℃ sareng ngikis permukaanna;


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Spésifikasi

COA

>> Data anu aya hubunganana

Kubil disilicide
Rumus kimia CoSi2. Beurat molekulna 115,11. Kristal orthorhombic coklat poék.
Titik lebur nyaéta 1277 ℃, sareng kapadetan relatifna nyaéta 5.3. Éta tiasa dioksidasi dina 1200 ℃ sareng ngikis permukaanna;

Éta réaksina sareng klorin dina 300 ℃. Éta dikikis ku hidrogén fluorida, éncér sareng asam nitrat pekat sareng asam sulfat, sareng tiasa ogé dikikis ku alkali kuat cair. Éta polah lalaunan sareng asam hidroklorat pekat anu ngagolak. CoSi2, kalayan résistansi anu handap sareng stabilitas termal anu saé, seueur dianggo salaku kontak dina LSI. Sumawona, CoSi2 ngagaduhan struktur kristal anu mirip sareng Si, janten tiasa ngawangun struktur CoSi2 / Si epitaxial dina substrat Si pikeun diajar ciri antar muka silikon logam epitaxial. Nanostruktur Silisida gaduh poténsial aplikasi dina séri bidang nanoelectronics: semikonduktor silisida nanostruktur (FeSi2) tiasa dianggo pikeun nyiapkeun alat-alat aktip éléktronik nano, anu panginten ngagaduhan aplikasi anu penting pisan dina alat-alat pemancar cahaya-nano berbasis silikon; sareng silikon logam (CoSi2, Nisi2) tiasa dianggo salaku nanowires dina komputer kuantum sareng komputer sirkuit terahertz nano anu toleran lepat dina waktos payun. Kusabab kabel silikat epitaxial tiasa disiapkeun dina substrat silikon, sipat-sipatna bakal ningkat pisan dibandingkeun sareng nanowires logam biasa kusabab teu aya wates sisikian; logam


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami