Bubuk Kobalt Borida, CoB

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bubuk Kobalt Borida, CoB

bahan konduktor éléktroda alloy amorf ultra-rupa


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

Rumus molekular CoB
Jumlah CAS 12619-68-0
Sipat  bubuk hideung sareng kulawu
Kapadetan 8,9 g / cm3
Titik lebur Henteu
Aplikasi bahan konduktor éléktroda alloy amorf ultra-rupa

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Ngaran Inggris: Cobalt Boride
CAS: 12006-77-8
EINECS: 235-722-7
Titik lebur: 1460 ° C
Kapadetan: 7.250
Formula kimia: CoB
Beurat molekul: 69.74
Kristal badami prismatik. Éta pisan magnét. Ngaleyurkeun asam nitrat sareng aqua regia. Ieu leyur dina cai.
Anggo: salaku katalis.

>> Spésifikasi



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami