Kromium Silisida, CrSi2

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Kromium Silisida, CrSi2

Panerapan kromium disilisida dina nyiapkeun bahan keramik ku pirolisis Polycarbosilane salaku prékursor bubuk Chromium disilisida tiasa ngamajukeun réaksi retakan PC, ningkatkeun ngahasilkeun keramik tina prékursor, ngirangan panyusutan linier tina prékursor dina prosés pirolisis, sareng ningkatkeun sipat bahan keramik.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

COA
COA

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Spésifikasi

COA

>> Data anu aya hubunganana

Disilicide kromium

Panerapan kromium disilisida dina nyiapkeun bahan keramik ku pirolisis Polycarbosilane salaku prékursor bubuk Chromium disilisida tiasa ngamajukeun réaksi retakan PC, ningkatkeun ngahasilkeun keramik tina prékursor, ngirangan panyusutan linier tina prékursor dina prosés pirolisis, sareng ningkatkeun sipat bahan keramik. Kagunaan utama silomium kromium nyaéta sapertos kieu. Ieu tiasa dianggo salaku bahan keramik sareng bahan pilem résistansi tinggi. Sipat produk kromium silisida sapertos kieu pilem silikon Chromium ngagaduhan résistansi anu luhur sareng koefisien suhu résistansi rendah. Kristal kubik abu, sistem héksagonal, titik lebur caket 1550 ℃, bentuk pengikatan dina kristal mirip sareng Cr3Si, luster logam, henteu leyur dina asam hidroklorat sareng regia aqua. Pilem silikon kromis ngagaduhan résistansi tinggi sareng koefisien suhu résistansi rendah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami