Kasus

Halo, sumping konsultasi produk kami!

* Prospék HX

HX bakal nyiptakeun mérek metalurgi bubuk domestik dina 3 taun. HX nekad pikeun meta ku "jujur ​​sareng amanah, disiplin diri sareng komitmen sosial, sareng inovatif" pikeun nyayogikeun sareng nawiskeun kualitas sareng jasa anu saé pikeun performa anu langkung hadé, kualitas bahan-bahan logam anu langkung saé.

* Sejarah HX

HX bakal nyiptakeun mérek metalurgi bubuk domestik dina 3 taun. HX nekad pikeun meta ku "jujur ​​sareng amanah, disiplin diri sareng komitmen sosial, sareng inovatif" pikeun nyayogikeun sareng nawiskeun kualitas sareng jasa anu saé pikeun performa anu langkung hadé, kualitas bahan-bahan logam anu langkung saé.

2012

April 2012, HX didirikeun.
Juni 2012, HX peryogi dua bulan pikeun ngahasilkeun bubuk kromium gas rendah sacara ageung, tingkat pangotor tiasa ngendalikeun tingkat anu caket kana bahan baku pikeun minuhan sarat konsumén anu aya dina udagan high-end sareng industri penyemprotan plasma.
Oktober 2012, HX ngenalkeun alat-alat vakum anu canggih sareng pamasangan suksés, ngahasilkeun paduan suhu tinggi, getér sareng paduan séri multivariat.

2013

Pébruari 2013, Inovasi téknis, bubuk Ti ku prosés maching ngaganti bubuk hidrogenasi, éta tiasa ngahémat langkung ti RMB 7K / ton sareng
kualitasna tiasa ngahontal standar panambah.
Mei 2013, Kapasitas bubuk titanium ngahontal 50 ton per bulan sareng pangsa pasar na laun-laun ningkat.
Oktober 2013, tungku Nitriding sareng tungku sinter dipasang kalayan suksés, tingkat pangsa pasar nitride sareng produk sérbida karét nempatan pasar domestik gancang, merk HX anu kuat di pasar domestik.

2014

Maret 2014, Ngenalkeun alat-alat vaksin sareng pamrosésan téknis pikeun ngahasilkeun bubuk zirconium atas paménta perusahaan militér,
pikeun ngahasilkeun bubuk zirconium agén pembakaran militér sareng bubuk produk biasa.
Oktober 2014, séri Boride sareng produk sanyawa seri séngsida hasil nganggo R&D sareng diproduksi sacara mandiri.

2015

Mei 2015, Mini-tablet Ti sareng Cr dihasilkeun sacara umum.
Oktober 2015, Manajemén luhur ditangtoskeun pikeun nguatkeun sareng ngenalkeun bakat téknis luhur pikeun panduan ngembangkeun operasi HXs.
Désémber 2015 , Téknologi produksi bubuk bubuk titanium aditif beuki ningkat, standar kualitas ngahontal tingkat maju internasional.
Kapasitasna ngahontal jangkung anyar. 

2016

Juni 2016, Kami konsentrasi ngajajah pasar luar negeri , Sajumlah produk konsumén mimiti nyobian. HX parantos dipikaterang ku palanggan asing.