Bubuk karbida

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Tantalum carbide powder, TaC

    Tantalum bubuk karbida, TaC

    Kapadetan téoritis nyaéta 1,44, titik lebur nyaéta 3730-3830 ° C, koefisien ékspansi termal 8,3 × 10-6, modulus elastis 291GPa, koefisien konduktivitas termal nyaéta 0,22j / cm · S · C.
    Fitur sareng Maké
    Stabilitas kimia anu saé, henteu leyur dina asam. Kapasitas antioksidan anu kuat. TaC biasana disintésis tina tantalum pentoxide sareng karbon hideung dina iners atanapi ngirangan suasana pikeun ngahasilkeun bubuk tambaga.

  • Hafnium Carbide Powder, HfC

    Bubuk Karbida Hafnium, HfC

    aktivitas permukaan luhur, résistansi suhu luhur, résistansi oksidasi tinggi, kakuatan tinggi, karasa luhur, konduktivitas termal anu alus, kateguhan anu saé, mangrupikeun titik lebur anu penting, kakuatan tinggi sareng tahan korosi tina bahan struktural suhu luhur, sareng nyerep efisiensi tinggi cahaya anu katingali, Inflasi reflektif sareng neundeun énergi sareng ciri sanés panyimpenan panas. Digunakeun sacara lega dina éléktronika, palapis, nyemprot karbida, aeroangkasa, énergi atom, pilem heuras sareng otomatisasi metalurgi sareng daérah-téknologi bertéknologi luhur bahan penting. Hususna pikeun nozét rokét, tiasa dianggo pikeun balik deui ka suasana jagad rokét irung congcot

  • Titanium Carbide Powder, TiC

    Bubuk Titanium Karbida, TiC

    Bubuk titanium karbida dipaké dina suhu luhur bahan nyemprot termal, bahan las, bahan pilem heuras, militér aviation militér karbida sareng cermet. Salaku aditif pikeun produksi thermistors, tingkatkeun résistansi pakean

  • Niobium Carbide powder, NbC

    Bubuk Niobium Carbide, NbC

    keramik multi-fase mangrupikeun bahan baku tina bahan keramik multi-fase. Bahan keramik multi-fase anu dihasilkeun sering hig dina karasa, titik peleburan tinggi, stabilitas kimia sareng konduktivitas anu hadé Dipaké dina bagian tahan maké, alat motong sareng éléktroda

  • Titanium Carbonitride, TiNC

    Titanium Carbonitride, TiNC

    loba dipaké dina nyemprot, alat motong palapis, bubuk metalurgi sareng produk cermet.

  • Vanadium Carbide Powder, VC

    Bubuk Karbida Vanadium, VC

    gaduh stabilitas kimiawi anu saé sareng kinerja suhu luhur Dipaké dina pilem hese, target, bahan las, nyemprot, alat motong, industri waja, aerospace sareng lapangan sanésna. Salaku agén Perbaikan gandum karbida sareng keramik dumasar tungsten, tiasa sacara signifikan ningkatkeun kinerja alloy

  • Aluminum Carbide Powder, Al4C3

    Bubuk Karbida Aluminium, Al4C3

    Dipaké dina metalurgi salaku katalis sareng produksi metana.
    Aluminium karbida sering dianggo salaku bahan aditif pikeun ningkatkeun kakuatan tilu bahan dasar aluminium (al-Si-ALC, al-AlTI-ALC). Salaku tambahan, AlC mangrupikeun sanyawa penting dina bidang téknologi industri logam-aluminium.

  • Manganese Carbide Powder, Mn3C

    Bubuk Karbida Mangan, Mn3C

    Produksi hidroksida mangan, hidrogén sareng hidrokarbon sareng aditif bubuk metalurgi

  • Molybdenum Carbide Powder, Mo2C

    Bubuk Karbida Molibdenum, Mo2C

    titik lebur tinggi, karasa luhur, mangrupikeun ciri anti korosi anu hadé pikeun bahan fungsional anu énggal, parantos seueur dianggo dina sababaraha suhu luhur, abrasi sareng korosi kimia sareng lapangan sanésna. Boga struktur éléktronik logam anu sami sareng sipat katalitik. Seueur dianggo dina réaksi anu aya hubunganana sareng hidrogén sapertos isomerisasi alkana, hidrogenasi hidrokarbon henteu jenuh, hidrodefurisasi sareng réaksi denitrifikasi pikeun bahan alat anu super-keras, bahan tahan maké, bahan pemanasan sareng bahan struktural suhu luhur

  • Zirconium Carbide Powder, ZrC

    Bubuk Karbida Zirconium, ZrC

    digunakeun dina persiapan kinerja tinggi lapangan berteknologi tinggi sapertos kinerja karbida semén karbida, aerospace, énergi atom, tekstiléléktronika, palapis, pilem atos sareng otomatisasi metalurgi. Materi fungsional karbonomposit anyar tiasa ningkatkeun suhu korosi résistansi produk na, teu karasa luhur matémat lebur tinggi sareng suhu anu luhur suhu indung anu tahan, mesin rokét dianggo salaku matéals propélantraw padet kokotor, eusi oksigén low