Bubuk Kalsium Nitrida, Ca3N2

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bubuk Kalsium Nitrida, Ca3N2

Kalsium nitrida, rumus kimia Ca3N2, CAS: 12013-82-0, kapadetan: 2.670 g / cm3, penampilan: kristal coklat beureum
Massa molar: 148,25 g · mol-1, titik lebur: 1195 ℃, kalarutan cai: hidrolisis. Kalsium nitrida aktip pisan sareng rusak nalika aya dina hawa.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

Rumus molekular CA3N2
Jumlah CAS  12013-82-0
Sipat  bubuk coklat semu beureum
Kapadetan  2,632 g / cm3
Titik lebur  1195 C
Mangpaat  fosfor, réagen kimia, keramik khusus sareng sajabina

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Kalsium nitrida, rumus kimia Ca3N2, CAS: 12013-82-0, kapadetan: 2.670 g / cm3, penampilan: kristal coklat beureum
Massa molar: 148,25 g · mol-1, titik lebur: 1195 ℃, kalarutan cai: hidrolisis. Kalsium nitrida aktip pisan sareng rusak nalika aya dina hawa. Éta réaksina réaksi kalayan cai pikeun ngabentuk kalsium hidroksida sareng amonia, anu raosna raoseun.
Pamakéan:
1. Kalsium nitrida utamina dianggo salaku réagen kimia sareng mangrupikeun bahan baku utama fosfor.
2. Ogé tiasa dianggo salaku karbida, alat intan, cermét, aditif paduan suhu luhur.
3. Kalsium nitrida ngagaduhan résistansi suhu luhur, résistansi tabrakan, konduktivitas termal anu hadé sareng pasipatan anu hadé pisan, seueur dianggo dina industri éléktronika, industri keramik sareng lapangan sanésna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami