Bubuk Kalsium Hidrida, CaH2

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bubuk Kalsium Hidrida, CaH2

pikeun metalurgi bubuk, kalayan zirconium, niobium, hafnium sareng réduksi metaloxides sanés, sareng kéngingkeun bubuk logam anu saluyu. Éta tiasa dianggo salaku agén hidrogén hidrogén hampang pikeun déhidrasi, hidrogenasi, kondensasi oréséntis senyawa organik


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Prtoduct Perkenalan

Jumlah CAS  7789-78-8
Sipat  bubuk abu
Titik lebur  675'C
Kapadetan  1. 9g / cm3 aa
Mangpaat  pikeun metalurgi bubuk, kalayan zirconium, niobium, hafnium sareng réduksi metaloxides sanés, sareng kéngingkeun bubuk logam anu saluyu. Éta tiasa dianggo salaku agén hidrogén anu ngahasilkeun hidrogénasi, hidrogénasi, kondensasi oréntasi senyawa organik

>> COA

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Sipat kalsium hidrida
Ngaran Cina: kalsium hidrida
Kalsium-hidrida
Formula molekular: CaH2
Titik lebur: 675
Kapadetan: 1.7 (cai kapadetan relatif = 1)
Kalsium hidrida, bahan kimia umum, aya dina CaH2, kalayan beurat molekul 42,10. Kristal bodas-bodas atanapi gumpalan, gampang pikaresepeun, dianggo salaku agén pangurang, bahan pengering, réagen analisis kimia, sareng sajabana Éta ogé kristal rhombic henteu warnaan. Produk industri abu, orthorhombic atanapi bubuk. Sénsitip kana Uap. Éta henteu bereaksi sareng hawa garing, nitrogén sareng klorin dina suhu kamar, tapi ngaréaksikeun gas-gas di luhur dina suhu luhur pikeun ngahasilkeun kalsium oksida, kalsium nitrous oksida sareng kalsium klorida, masing-masing. Éta ogé tiasa ngaréaksikeun sareng étanol pikeun ngahasilkeun hidrogén sareng kalsium étanol. Ngurangan oksida logam langkung kuat tibatan natrium hidrida atanapi litium hidrida.
Maké kalsium hidrida
Dipaké dina metalurgi bubuk, nalika dipanaskeun janten 600 ~ 1000 ℃, tiasa dikirangan ku zirconium, niobium, hafnium sareng oksida logam sanésna, sareng bubuk logam anu pakait. Éta tiasa dianggo salaku generator hidrogén portabel, ngirangan agén, desiccant, réagen analitik.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami