Bubuk Kalsium Borida, CaB6

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bubuk Kalsium Borida, CaB6

Aya seueur sanyawa diantara B-CA, tapi anu biasana sareng relatif stabil nyaéta CaB6. Ku alatan éta, kalsium borida utamina nuduhkeun kalsium CaB6.

Struktur umum sanyawa héksboron nyaéta struktur CsCl. Bédana nyaéta B6 oktaféron ngagentos Cs.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

Rumus molekular  Cab6
Jumlah CAS  12007-99-7
Sipat  bubuk hideung sareng kulawu
Kapadetan  2. 33g / cm3
Titik lebur  2230'C
Mangpaat  1, pikeun karbon Baiyun sareng magnesium karbon marmer bodas réfraktori anti-oksidasianti-érosi sareng ningkatkeun kakuatan termal aditif boron2, pikeun tambaga konduktivitas anu luhur pikeun ningkatkeun konduktivitas sareng kakuatan deoksidisasi ag

3, pikeun industri nuklir anti-nétron bahan anyar

4, dianggo salaku suhu énggal komponén éléktronik 900K dina semikonduktor énggal

5, pikeun pembuatan boron trichloride (BC3) sareng bahan baku borop amolébu

6, pikeun pembuatan borida logam purity tinggi (B2, ZB2 HB2, jsb J sareng boronalloy purty tinggi (ni-b, CO-B, CU-B, jsb.

7, dianggo pikeun pembuatan katalis anu ngandung kalsium-boron nitrida (CA3B2N4) sareng campuran héxagonboron nide kalayan kinerja anu hadé tina kristalin boron boron nitd8, dianggo salaku boron alloy cor iron desulfuzation deoxidation boron add agen9 used as boron steel desulfunzation deoxo boron metal smelting deoxidizer

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Aya seueur sanyawa diantara B-CA, tapi anu biasana sareng relatif stabil nyaéta CaB6. Ku alatan éta, kalsium borida utamina nuduhkeun kalsium CaB6.

Struktur umum sanyawa héksboron nyaéta struktur CsCl. Bédana nyaéta B6 oktaféron ngagentos Cs. Kusabab beungkeut kovalén anu kuat antara BB, éta ngagaduhan ciri titik lebur anu luhur sareng karasa luhurna. Sipat fisik sareng kimia na lumayan stabil, dina kalsinasi hawa, CaB6 kelas sub-mikron bakal muncul saatos 800 derajat Celsius panén panas, henteu gampang dioksidasi, CaB6 umumna henteu leyur dina asam hidroklorat sareng asam sulfat, janten sacara téknis pikeun ngaluarkeun kokotor ku asam hidroklorat, tapi CaB6 leyur dina nitrik aci.

Éditan indeks fisik sareng kimia
1. Kalsium héksaborida mangrupikeun bubuk hideung partikel atanapi hideung. Titik lebur 2230 ℃, kapadetan relatif 2.33g / cm, leyur dina cai dina suhu kamar 15 ℃.
2. Silicon boride mangrupikeun bubuk hideung-kulawu herang kalayan kapadetan relatif 3.0g / cm sareng titik lebur 2200. Efisiensi grindingna langkung luhur tibatan boron karbida sareng silikon karbida. Éta ngagaduhan kakuatan sareng stabilitas anu luhur khusus dina kaayaan shock termal.

Édisi Tujuan Utama
1. Dipaké salaku aditif boron pikeun résistansi oksidasi, tahan érosi sareng ningkatna kakuatan termal tina dolomit sareng magnesia dolomite réfraktor.
2. Dipaké salaku agén degassing deoxidizing pikeun tambaga konduktif tinggi pikeun ningkatkeun konduktivitas jeung kakuatan.
3. Dipaké salaku bahan néutron anyar dina industri nuklir.
4. Bahan semikonduktor énggal dianggo dina rakitan spintronic kalayan suhu 900K.
5. Dipaké salaku boron alloy tuang desulfurization beusi jeung deoxidization boron-nambahan agén.
6. Dipaké salaku agén desulfurizing, deoxidizing na-ningkatna boron pikeun baja boron.
7. Dipaké salaku deoxidizer pikeun peleburan logam.

>> Spésifikasi



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami