Bubuk Boride

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Silicon Boride Powder, SiB6

    Bubuk Silikon Borida, SiB6

    Salaku P-tipe bahan termoéléktrik suhu luhur ngagantikeun boroncarbide, éta tiasa dianggo salaku rupa-rupa bahan baku abrasif, grinding karbida. Ogé dianggo salaku rékayasa bahan keramik, nozel peledakan, pabrik wilah bénsin sareng bagian sareng segel anu sénting anu diprofil.

  • Magnesium Boride Powder, MgB2

    Bubuk Magnésium Borida, MgB2

    Superconduktor magnésium diborida dina listrik, magnét, panas sareng sajabina. Éta ngagaduhan aplikasi anu penting. Super ngalakukeun magnet, jalur transmisi listrik sareng detéktor médan magnét sénsitip

  • Tantalum Boride Powder, TaB2

    Bubuk Tantalum Borida, TaB2

    Boride tantalum (TaB2) nyaéta logam tantalum borida transisi, kagolong kana AlB2 genep pihak

    struktur kristal, salaku bahan keramik suhu ultra luhur (UHTC) anu hadé,

    kalayan karasa luhur sareng kakuatan dina suhu luhur, résistansi panas anu saé sareng oksidasi

    résistansi, konduktivitas listrik anu hadé sareng konduktivitas termal, stabilitas kimia anu saé

    sareng résistansi shock termal, tahan korosi maké-resisting anu sanés sareng sanésna

    pasipatan.

  • Iron Boride, FeB

    Besi Boride, FeB

    Besi boride, bahan superhard sareng superconduktor anu nembe kapendakan, parantos hasil disintésis di laboratorium ku Gou Sareng anu sanés ti Universitas Bayreut. Éta superkonduktor anu munggaran anu didesain ku komputer teras didamel tina hasil itungan.

  • Nickel Boride Powder, Ni2B

    Bubuk Nikel Borida, Ni2B

    Nikel bonde asalna dipaké salaku pemangkin sagala rupa réaksi dina suasana ahydrogen. Éta parantos dianggo réaktan sareng katalis dina réaksi réaksi. Kauntungannana bonde nikel utamina kateguhanna tinggi, pangaruh goodcatalytic, stabilitas kimia Sareng stabilitas termal tinggi, phasereaction cair ngagaduhan seléktivitas sareng réaktivitas anu hadé, tiasa janten katalis hidrogénelektroda logam sanés, katalis éléktroda éléktroda sél.

  • Chromium Boride Powder, CrB2

    Bubuk Kromium Borida, CrB2

    tahan korosi, shock termal. Dipaké salaku palapis oksidasi anti-hightemperature tahan-maké, sareng réaktor nuklir dina katalis éléktroda lapisan serap neutron, katalis éléktroda éléktroda éléktroda

  • Titanium Boride Powder, TiB2

    Bubuk Titanium Boride, TiB2

    dipaké pikeun pasipatan konduktif produk keramik panas-mencét, bagian khusus suhu, bahan keramik komposit, didamel tina bahan keramik pemanasan PTC sareng bahan PTC fléksibel, lapisan vakum mangrupikeun bahan baku utama pikeun épaporasi parahu sareng bahan palapis sél éléktrolitik sél katoda

  • Zirconium Boride Powder, ZrB2

    Bubuk Zirconium Boride, ZrB2

    tiasa dianggo salaku bahan suhu luhur aerospace, bahan padet-resistantsmooth, alat motong, panyalindungan thermocouple thermocouple protection andelectrolytic lebur senyawa tina bahan éléktroda. Utamana cocog pikeun foruse salaku permukaan pikeun muter bola bantalan

  • Hafnium Boride Powder, HfB2

    Bubuk Hafnium Boride, HfB2

    kalayan titik lebur tinggi, konduktivitas termal tinggi, résistansi oksidasi kinerja suhu komprehensif suhu tinggi anu sanés tina bahan keramik énggal, utamina dianggo dina keramik suhu ultra-luhur, kon-irung pesawat kecepatan tinggi sareng pesawat udara, aerospace sareng lapangan sanésna

  • Aluminum Boride Powder, AlB2

    Bubuk Aluminium Boride, AlB2

    Aluminium boride (AlB2) mangrupikeun jenis senyawa binér anu diwangun ku aluminium sareng boron.

    Mangrupikeun padet beureum abu dina suhu normal sareng tekanan. Éta stabil dina asam éncér tiis, sareng terurai dina asam hidroklorat panas sareng asam nitrat. Mangrupikeun salah sahiji tina dua sanyawa tina aluminium sareng boron.

  • Calcium Boride Powder, CaB6

    Bubuk Kalsium Borida, CaB6

    Aya seueur sanyawa diantara B-CA, tapi anu biasana sareng relatif stabil nyaéta CaB6. Ku alatan éta, kalsium borida utamina nuduhkeun kalsium CaB6.

    Struktur umum sanyawa héksboron nyaéta struktur CsCl. Bédana nyaéta B6 oktaféron ngagentos Cs.

  • Molybdenum Boride Powder, MoB2

    Bubuk Molibdenum Borida, MoB2

    Molibdenum boride gaduh karasa luhur sareng koefisien gesekan relatif handap, stabilitas kimia, tahan maké, résistansi korosi, tahan maké, bahanna dianggo dina permukaan gesekan geser, ngagaduhan peran réduksi maké.

12 Teras> >> Halaman 1/2