Aluminium titanium karbida, Ti3AlC2

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Aluminium titanium karbida, Ti3AlC2

Titanium-aluminium karbida (TI-Al karbida) mangrupikeun jinis bahan keramik struktur tilu lapisan anyar, anu parantos paduli dipikagaduh ku élmuwan matérial sareng ahli fisika kusabab sipat unikna.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Prtoduct Perkenalan

COA
COA

>> COA

COA

>> XRD

COA
COA
COA
COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Titanium-aluminium karbida (TI-Al karbida) mangrupikeun jinis bahan keramik struktur tilu lapisan anyar, anu parantos paduli dipikagaduh ku élmuwan matérial sareng ahli fisika kusabab sipat unikna.
Titanium aluminium karbida (Ti3AlC2) kagolong kana sistem kristal héksagonal, sareng ngagaduhan ciri logam sareng keramik: éta ngagaduhan konduktivitas sareng konduksi panas anu sami sareng logam, tapi ogé ngagaduhan modulus elastis anu sami sareng sipat mékanis suhu luhur anu hadé sakumaha keramik , Kalayan konduktivitas anu saé sareng kamampuan konduksi panas, modulus elastis tinggi sareng atos Vickers rendah, sareng kamampuan tahan karusakan anu saé. Éta tiasa dimesin dina suhu kamar sareng ngahasilkeun deformasi plastik dina suhu luhur. Éta ogé ngagaduhan stabilitas suhu luhur anu hadé sareng résistansi oksidasi. Éta ogé ngagaduhan résistansi kejutan termal anu saé, tahan karusakan sareng tahan korosi kimia anu saé.
Keramik fase MAX (kalebet Ti3SiC2, Ti3AlC2, sareng sajabana) mangrupikeun jinis keramik konduktif conductive anu énggal. Keramik ieu ngandung langkung ti genep puluh karbida ternér atanapi nitrida. M singkatan unsur logam payuneun kelompok transisi; A ngagambarkeun unsur kelompok utama, utamina unsur kelompok katilu sareng kelompok kaopat; X kanggo karbon atanapi nitrogén.

Ti3SiC2 anu paling sering diulik. Ti3SiC2 hasil disintésis ku cara mencét panas taun 1996 ku Professor Barsoum M ti Drexel University di Amérika Serikat sareng kapendakanana anu saé. Kusabab struktur kristal berlapis nanometer unikna, jenis bahan keramik ieu ngagaduhan sipat sapertos résistansi oksidasi, pelinciran diri, kateguhan narekahan tinggi dina suhu kamar sareng konduktivitas. Jenis bahan ieu tiasa seueur dianggo salaku bahan struktural suhu luhur, bahan sikat éléktroda, bahan anticorrosive kimia sareng unsur pemanasan suhu luhur. Produkna utamina dianggo pikeun palapis suhu luhur, prékursor MXene, keramik pelumas diri konduktif, batré ion litium, supercapacitors, katalisis éléktrokimia.
Parameter téknis Ti3AlC2:

barang parameter
 mékanis

harta banda

kakuatan komprési (MPa) 764
kakuatan bending (MPa) 375 ± 15
pegatna katahanan (MPa ?? m1 / 2) 7.2
Teu karasa Vickers (GPa) 3.5
Modulus ngora (GPa) 297
listrikharta banda Konduktivitas tunggal (× 106S ?? m ﹣ 1) 2.9 (25 ℃)
0,85 (800 ℃)
koefisien suhu résistansi (× 10﹣3K ﹣ 1) 3.1
termalpasipatan koefisien ékspansi ékspérimén termal

(× 10﹣6K ﹣ 1)

9.0
kapasitas panas (J ?? mol ﹣ 1 ?? K ﹣ 1) -
konduktivitas panas (W ?? m ﹣ 1 ?? K ﹣ 1) -
résistansi kejutan termal Rét
stabilitas suhu luhur Rét

COA
COA


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami