Paduan titanium aluminium, Al-Ti

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Paduan titanium aluminium, Al-Ti

Paduan titanium mangrupikeun logam pérak-bodas, anu ngagaduhan seueur sipat anu saé. Dina 4,54g / cm3, titanium 43% langkung énggal tibatan baja sareng langkung beurat tibatan magnésium, logam lampu anu terkenal. Kakuatan mékanis sakitar sami sareng waja, dua kali langkung kuat tibatan aluminium sareng lima kali langkung kuat tibatan magnésium. Titanium tahan suhu luhur, titik lebur 1942K, langkung luhur tibatan emas ampir 1000K, langkung luhur tibatan baja ampir 500K.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Sipat titanium sareng aluminium:
Paduan titanium mangrupikeun logam pérak-bodas, anu ngagaduhan seueur sipat anu saé. Dina 4,54g / cm3, titanium 43% langkung énggal tibatan baja sareng langkung beurat tibatan magnésium, logam lampu anu terkenal. Kakuatan mékanis sakitar sami sareng waja, dua kali langkung kuat tibatan aluminium sareng lima kali langkung kuat tibatan magnésium. Titanium tahan suhu luhur, titik lebur 1942K, langkung luhur tibatan emas ampir 1000K, langkung luhur tibatan baja ampir 500K.
Ku alatan éta, éta parantos narik perhatian anu jembar sareng janten fokus panilitian ngeunaan padet earale.
Paduan dasarna ngagaduhan sipat fisik sareng mékanis anu saé sareng ngagaduhan kaunggulan anu jelas tibatan alloy titanium biasa sareng superalloys. Sipat sanyawa antar-logam Ti-Al langkung luhur tibatan paduan Ti dina sadaya aspek, anu ngagaduhan hartos anu penting pikeun bahan aeronautika. Kusabab pangaruh beungkeut kovalén, sipat suhu luhur anu aya hubunganana sareng difusi, sapertos ngarayap, kakuatan awét sareng kateguhan patah tulang, tiasa ningkat. Dina waktos anu sasarengan, éta ngagaduhan résistansi oksidasi suhu luhur anu hadé sareng tahan korosi, janten mangrupikeun bahan struktural suhu anu luhur kalayan poténsial anu hébat.
Pamakéan titanium sareng aluminium:
Alloy titanium ogé seueur dianggo dina industri palapis vakum. Éta tiasa didamel janten proporsi bahan target paduan salaku bahan baku pikeun pelapis sputter magnetron. Dina prosés ngadamel bahan udagan palapis vakum, aloi aluminium titanium ngagaduhan seueur babandingan komponén, babandingan atom aluminium titanium anu biasa dianggo (dina%): 90:10, 80: 20,70: 30, 50:50, 30:70 , 20:80, 10:90. Paduan aluminium titanium tiasa dihasilkeun ku casting vakum nalika eusi atom titanium langkung ageung tibatan atanapi sami sareng 50%. Nalika eusi titanium turun sareng eusi aluminium ningkat, éta ngan ukur tiasa dihasilkeun ku metalurgi bubuk pikeun nyumponan sarat tina bahan target. Nalika atom titanium langkung ageung tibatan atanapi sami sareng 80%, paduan titanium ogé tiasa ditempa sareng digulung.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami