Aluminium molibdenum karbida, Mo3AlC2

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Aluminium molibdenum karbida, Mo3AlC2

Mo3AlC2 mangrupikeun anggota tina vdW MAX sistem bahan lapis. Sarua sareng grafit sareng MoS2, fase MAX di stratifikasi, sareng rumus umum nyaéta Mn + 1AXn, (MAX), dimana n = 1 ~ 3, M nyaéta logam transisi mimiti, A mangrupikeun unsur non logam, sareng X nyaéta karbon sareng / atanapi nitrogén. Dina hal anu khusus ieu, M = Mo, A = Al, X = C, n = 2.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Prtoduct Perkenalan

COA

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Mo3AlC2 mangrupikeun anggota tina vdW MAX sistem bahan lapis. Sarua sareng grafit sareng MoS2, fase MAX di stratifikasi, sareng rumus umum nyaéta Mn + 1AXn, (MAX), dimana n = 1 ~ 3, M nyaéta logam transisi mimiti, A mangrupikeun unsur non logam, sareng X nyaéta karbon sareng / atanapi nitrogén. Dina kasus khusus ieu, M = Mo, A = Al, X = C, n = 2.
Fase Mo3AlC2 MAX nyaéta fase MAX dilapis. Kusabab sifat pengikatan logam, fase pangageungna nyaéta conductive sareng conductive thermally. Éta bahan kualitas panilitian anu hadé sapertos logam 2d, aplikasi batré, metamaterial, thermophysics, atanapi salaku prékursor pikeun produksi MXene. Produksi molibdenum sareng aluminium karbida kami ngahontal 3: 1: 2 Mo: Al: C babandingan jaminan, sareng nunjukkeun stabilitas lingkungan anu luar biasa.
COA
COA


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami