Aluminium Chromium Alloy, Al-Cr

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Aluminium Chromium Alloy, Al-Cr

Salaku jinis suhu luhur sareng bahan tahan korosi, bubuk aloi kromium aluminium CrAl seueur dianggo dina palapis permukaan, palapis logam sareng bidang-bidang paduan suhu luhur, keramik, jst.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> COA

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Paduan kromium aluminium CrAl
Salaku jinis suhu luhur sareng bahan tahan korosi, bubuk aloi kromium aluminium CrAl seueur dianggo dina palapis permukaan, palapis logam sareng lapangan sanésna suhu tinggi, keramik, sareng sajabana Ku ngarobah morfologi mikro sareng babandingan komposisi bahan éta, éta tiasa dianggo salaku bahan pelindung, bahan nyerep, bahan kamuflase sareng seueur dianggo dina aerospace, militer sareng bidang teknologi tinggi lainnya.
Paduan kromium aluminium CrAl ogé paduan éléktrimérmal anu penting. Kusabab jumlahna ageung Cr sareng Al dina komposisina, pilem oksida padet bakal kabentuk dina permukaan paduan dina suhu luhur, anu bakal manjangkeun umur jasa bahan paduan. Kandungan Al anu luhur ogé tiasa ningkatkeun résistansi, sacara efektif ngarobih énergi listrik kana énergi panas, sareng ngahémat bahan pemanasan listrik.
Alloy kromium aluminium CrAl ngagaduhan résistansi oksidasi suhu tinggi sareng resistivitas tinggi, anu tiasa seueur dianggo dina saringan gas suhu luhur, pembakar sareng segel gas.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami