Bubuk Karbida Aluminium, Al4C3

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bubuk Karbida Aluminium, Al4C3

Dipaké dina metalurgi salaku katalis sareng produksi metana.
Aluminium karbida sering dianggo salaku bahan aditif pikeun ningkatkeun kakuatan tilu bahan dasar aluminium (al-Si-ALC, al-AlTI-ALC). Salaku tambahan, AlC mangrupikeun sanyawa penting dina bidang téknologi industri logam-aluminium.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Prtoduct Perkenalan

Rumus molekular  Al4c3
Kodeu CAS  1299-86-1
Sipat  bubuk hideung abu
Titik lebur  2100'C
Kapadetan relatif (cai = 1) 2. 36g / cm3
Mangpaat  pikeun metalurgi sareng katalis, karbohidrat aluminium tiasa dianggo salaku alat panyepetan gancang-gancang

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Karbida aluminium
Formula kimia Al4C3
Beurat molekul 143,96 CAS
Penampilan sareng pasipatanana: kristal konéng atanapi héjo-kulawu atanapi bubuk, hygroscopic.
Titik lebur (℃): 2100
Dénsitas relatif (cai = 1): 2.36
Titik didih (℃): 2200 (dékomposisi)
Kelarutan: henteu leyur dina aseton
aplikasi
Dipaké dina metalurgi salaku katalis sareng produksi metana.
Aluminium karbida sering dianggo salaku bahan aditif pikeun ningkatkeun kakuatan tilu bahan dasar aluminium (al-Si-ALC, al-AlTI-ALC). Salaku tambahan, AlC mangrupikeun sanyawa penting dina bidang téknologi industri logam-aluminium. Hal ieu dipaké pikeun ngirangan oksida logam dina industri metalurgi, katalis réaksi kimia dina industri kimia, sareng bahan keramik canggih sapertos suhu luhur, motong sareng kapang dina industri keramik. Salaku sanyawa ion, atom karbon aya dina bentuk C anu misah dina struktur kisi AlC. C ngagaduhan alkalinitas anu kuat sareng ngahasilkeun metana ngalangkungan C + 4H → CH nalika hidrolisis, janten AlC ogé ACTS salaku generator mékanis sareng desiccant. Dina waktos anu sasarengan, rhombohedron tina
AlC mangrupikeun struktur tumpukan alternatip tina irisan AlC sareng AlC. Struktur unikna ieu anu ngajantenkeun Al-nanowires hiji diménsi émisi éléktron tiis.

1) bubuk aluminium nitrida disusun dumasar kana aluminium karbida, kalebet:
(a) sajumlah bubuk aluminium micron sareng bubuk karbon micron anu seragam dicampur, dipanaskeun dina suhu anu parantos ditangtoskeun dina suasana anu teu leueur, diayakeun salami waktos, teras diréaksikeun pikeun ngahasilkeun karbida aluminium;
(b) Panaskeun karbida aluminium kana suhu anu parantos ditangtukeun dina ngalirkeun gas amonia atanapi gas nitrogén teras-terasan salami waktos, sareng ngaréaksikeun sareng gas amonia atanapi gas nitrogén pikeun ngabentuk aluminium nitrida dina lingkungan suhu anu luhur. Ngaliwatan penemuan, bubuk aluminium nitrida tiasa disiapkeun dina suhu anu kawilang rendah, kalayan purity tinggi, ukuran partikel leutik sareng distribusi ukuran partikel seragam, konduktivitas termal tinggi sareng sipat termal sareng mékanis anu hadé, anu tiasa seueur dianggo dina bidang sirkuit terpadu bahan substrat.
Nanoribbon karbida aluminium disiapkeun. Tuang ku alloy aluminium-silikon disimpen dina tungku, panto tungku ditutup sareng tungku dihuapkeun dugi ka 50Pa ~ 10-3Pa, teras gas pelindung dieusian ku argon, sareng suhu dipanaskeun janten 700 ℃ ~ 1600 ℃ salami 1-20 jam, teras tungku sacara alami didinginkan kana suhu normal, sareng seueur nanoribon karbida aluminium konéng dihasilkeun dina permukaan paduan sareng témbok batin tungku grafit. Nanoribon karbida aluminium anu disiapkeun ku penemuan ipis kandel sareng gaduh sababaraha kokotor; Panjang nanoribon karbida aluminium sababaraha milimeter.

Biaya numbuh aluminium karbida nanoribbons murah pisan. Teu aya polusi lingkungan, alat persiapan saderhana.

>> Khususna

COA
COA


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami