Bubuk Aluminium Boride, AlB2

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bubuk Aluminium Boride, AlB2

Aluminium boride (AlB2) mangrupikeun jenis senyawa binér anu diwangun ku aluminium sareng boron.

Mangrupikeun padet beureum abu dina suhu normal sareng tekanan. Éta stabil dina asam éncér tiis, sareng terurai dina asam hidroklorat panas sareng asam nitrat. Mangrupikeun salah sahiji tina dua sanyawa tina aluminium sareng boron.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

Rumus molekular  AB2
Jumlah CAS  12041-50-8
Sipat  bubuk hideung sareng kulawu
Kapadetan  3,19 g / cm3
Titik lebur  1655C
Mangpaat  Cermet

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Aluminium borate (AlB2) mangrupikeun jenis senyawa binér anu diwangun ku aluminium sareng boron. Mangrupikeun padet beureum abu dina suhu normal sareng tekanan. Éta stabil dina asam éncér tiis, sareng terurai dina asam hidroklorat panas sareng asam nitrat. Mangrupikeun salah sahiji tina dua sanyawa tina aluminium sareng boron. Anu sanésna nyaéta alb12, anu biasana disebat aluminium borate. Alb12 mangrupikeun kristal monoklinik hérang hideung kalayan gravitasi khusus 2,55 (18 ℃).

Éta henteu leyur dina cai, asam sareng alkali. Éta terurai dina asam nitrat panas sareng diala ku lebur boron trioxide, walirang sareng aluminium sasarengan.

Dina struktur, atom B ngabentuk serpihan grafit sareng atom Al diantawisna, anu mirip pisan sareng struktur magnesium diborida. Kristal tunggal AlB2 nunjukkeun konduktivitas logam sapanjang sumbu sajajar sareng pesawat héksagonal substrat. Komposit aluminium boron dikuatkeun ku serat boron atanapi serat boron kalayan lapisan pelindung.

Kandungan volume serat boron sakitar 45% ~ 55%. Gravitasi khusus anu handap, sipat mékanis anu luhur. Kakuatan tarik longitudinal sareng modulus elastis tina komposit aluminium boron bertulang unidirectional masing-masing sakitar 1.2 ~ 1.7gpa sareng 200 ~ 240gpa.

Modulus elastis spésipik longitudinal sareng kakuatan khusus sakitar 3 ~ 5 kali sareng 3 ~ 4 kali duralumin alloy titanium sareng waja alloy, masing-masing. Éta parantos dianggo dina agén kipas mesin turbojet, kendaraan aerospace sareng struktur satelit. Metode beungkeutan difusi panas mencétan dianggo pikeun ngadamel pelat, propil sareng bagian anu bentukna rumit, sareng metode casting kontinyu ogé tiasa dianggo pikeun ngadamel sababaraha propil.

>> Spésifikasi



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami