Aluminium vanadium Carbide, V2AlC

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Aluminium vanadium Carbide, V2AlC

Keramik fase MAX (kalebet titanium silikon karbida, bahan Ti3AlC2, sareng sajabana) mangrupikeun jinis pamrosésan bahan keramik konduktif anu parantos narik perhatian. Keramik ieu ngandung langkung ti genep puluh jinis karbida tersier atanapi nitrida.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Prtoduct Perkenalan

COA

>> COA

COA

>> XRD

COA
COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Ngaran: bahan V2AlC MAX
Ukuran: 1-5 um
Kinerja produk: purity tinggi sareng kinerja éléktrokimia anu hadé
Kasucian: 99%
Kondisi panyimpenan: garing dina suhu kamar
Prosés: Perlakuan HF atanapi pangobatan HCl + LiF
Detil: Bahan sapertos organ, terukir ku asam hidrofluorat.
Aplikasi: panyimpenan énergi, katalitian, kimia analitik, mékanika, adsorpsi, biologi, mikroelektronika, sénsor, jst prosés Diménsi tiasa disaluyukeun

Bubuka produk

Keramik fase MAX (kalebet titanium silikon karbida, bahan Ti3AlC2, sareng sajabana) mangrupikeun jinis pamrosésan bahan keramik konduktif anu parantos narik perhatian.

Keramik ieu ngandung langkung ti genep puluh jinis karbida tersier atanapi nitrida. M ngagambarkeun unsur logam payun transisi. ; A ngagambarkeun unsur kelompok utama, utamina unsur kelompok utama katilu sareng kelompok utama kaopat; X ngagambarkeun unsur karbon atanapi nitrogén. Diantarana, Ti3SiC2 anu paling sering diulik. Ti3SiC2 suksés disintésis ku cara mésér panas taun 1996 ku Professor Barsoum M ti Universitas Drexel di Amérika Serikat, sareng prestasi anu saé na dipendakan. Kusabab struktur kristal anu dilapis nano unik, bahan keramik ieu ngagaduhan antioksidan, sipat pelumas diri, kateguhan narekahan suhu kamar tinggi sareng konduktivitas listrik. Bahan sapertos kitu tiasa seueur dianggo salaku bahan struktural suhu luhur, bahan sikat éléktroda, bahan anticorrosive kimia sareng unsur pemanasan suhu luhur. Produkna utamina dianggo pikeun palapis suhu luhur, prékursor MXene, keramik pelumas diri konduktif, batré ion litium, kapasitor super, katalisis éléktrokimia.

Widang Aplikasi
MAX parantos seueur dianggo dina nano-adsorption, biosensor, ion sieving, katalitian, accu lithium-ion, supercapacitors, lubrication sareng seueur bidang sanés.
COA
COA


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami