Tentang Kami

Halo, sumping konsultasi produk kami!

21253A5A0A6E98DAB8A078EEBDC27DD5

Profil Perusahaan

Kami Jinzhou Haixin Metal Materials Co., Ltd, didirikeun dina 19 Apr 2012. Perusahaan anu ngiringan produksi bahan logam.
Produk dibagi kana 2 kelompok: produksi alloy aluminium, bubuk titanium, tablet titanium. Sanyawa logam purity luhur, karbida, nitrida, boride, silisida, bahan logam fase MAX. Jsb.
Kami janten pamaén pang populerna di pasar domestik ku inovasi téknis sareng jasa pos-penjualan anu luhur. Kalayan bisnis impor-ékspor, kami merhatoskeun pisan perdagangan sareng produksi.
Kami diantara pamaén munggaran anu ngalirkeun ISO9001, KAMI tujuan pikeun ngamutahirkeun produk kami sareng ngabaru bari ngajaga kualitasna.
Perusahaan ngagaduhan 6 patén-patén nagara. Sareng nyandak bagian dina langkung seueur deui proyék élmu tingkat nagara.
Jinzhou Haixin Metal Materials Co., Ltd, kami tetep motto kualitasna heula, post -sales service sampurna, kelestarian salamina, sareng ngarepkeun kerjasama sareng rerencangan dina bisnis.

Sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel halaman wéb anu saé