211Niobium Aluminium Carbide, Nb2AlC

Halo, sumping konsultasi produk kami!

211Niobium Aluminium Carbide, Nb2AlC

panyimpenan énergi, katalitian, kimia analitis, mékanika, adsorpsi, biologi, mikroelektronika, sénsor, sareng sajabana bubuk keramik Nb2AlC tiasa dianggo dina penerbangan, aerospace, industri éléktronik sareng industri nuklir.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Prtoduct Perkenalan

COA

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Ngaran: Nb2AlC

Ukuran: 1-5 um
Kinerja produk: purity tinggi sareng kinerja éléktrokimia anu hadé
Kasucian: 99%
Kondisi panyimpenan: garing dina suhu kamar
Prosés: Perlakuan HF atanapi pangobatan HCl + LiF
Detil: Bahan sapertos organ, terukir ku asam hidrofluorat.
Aplikasi: panyimpenan énergi, katalitian, kimia analitik, mékanika, adsorpsi, biologi, mikroelektronika, sénsor, sareng sajabana bubuk keramik Nb2AlC tiasa dianggo dina penerbangan, aerospace, industri éléktronik sareng industri nuklir.
Niobium aluminizing carbon (Nb2AlC) mangrupikeun anggota énggal tina bahan keramik laminasi ternary, kaunggulan komprehensifna tina logam sareng keramik kalayan teu karasa, ngolah mékanis, modulus tinggi, kakuatan tinggi, kasabaran karusakan anu hadé sareng tahan shock shock termal, konduktivitas listrik tinggi sareng termal konduktivitas, langkung penting nyaéta karbon aluminisasi niobium ngagaduhan sipat mékanis suhu luhur anu saé pisan, dina bahan struktural suhu luhur sareng bahan éléktroda atanapi sikat ngagaduhan prospek aplikasi anu lega. Tapi karbon aluminisasi niobium gaduh kakuatan suhu handap sareng kakuatan karasa, anu had. aplikasi na salaku bahan struktural.

COA
COA


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami