BANNER3
BANNER2
AC8A4BF56B8647DAD629062D03B990E0
Halo, sumping konsultasi produk kami!

Wilujeng sumping ka parusahaan urang

Jinzhou Haixin Metal Materials Co., Ltd. Didirikeun dina 19 Apr 2012. Kami mangrupikeun perusahaan anu ngiringan produksi bahan logam. Produk dibagi kana 2 golongan: produksi alloy aluminium, bubuk titanium, tablet titanium. Senyawa logam purity tinggi, karbida, nitrida, borida, silisida, bahan logam fase MAX. Jsb

kasus urang

acara studi kasus urang

  • Haixin was rated as a growth and progress enterprise by Taihe District Government in 2018
    Haixin dipeunteun salaku perusahaan pertumbuhan sareng kamajuan ku Pamaréntah Kabupatén Taihe di 2018
  • In 2019, Rusal technical delegation came to our company for inspection and audition
    Dina 2019, rasional delegasi téknis sumping ka perusahaan kami pikeun pamariksaan sareng audisi
  • Chiefs of Taihe District Science and Technology Bureau and School of materials of Liaoning University of technology came to our company for investigation
    Kapala Biro Élmu sareng Téknologi Kabupatén Taihe sareng Sakola bahan Universitas Liaoning téknologi sumping ka perusahaan kami pikeun panilitian

produk urang

Produk kami ngajamin kualitas

  • 0+

    Hasilna nunjukkeun yén tingkat paduan bahan fase Max langkung ti 98,5 ku XRD

  • 0+

    Perusahaan kerjasama sareng 43 perusahaan militér sareng unit mendesain proyek militér

  • +

    Perusahaan ngagaduhan kakuatan téknis anu kuat sareng 20 urang R & D

  • 0

    Produk R&D independen perusahaan beragam, langkung ti 70 jinis

Kakuatan urang

Palayanan pelanggan, kapuasan pelanggan

Inpormasi panganyarna kami

Haixin Metal parantos hasil ngembangkeun karbida tantalum kalayan ukuran partikel laser kirang ti 3 mikron
Haixin bahan silikon héksaborasi nempatkeun kana produksi di Pasar bahan internasional
Logam Haixin ngenalkeun diffractometer sinar-X paling canggih di Cina
Titanium hidrida purity luhur disayogikeun dina harga panghandapna di Pasar Haixin
Perusahaan diulem kanggo nganjang ka Pusat Pamariksaan Nagara Jinzhou, inspeksi sareng tés sertifikasi
tingali langkung